Υλικά
1 Άσπρο ραπάνι κι αν είναι μικρό 2 μικρά κομμένο σε κομμάτια.
2 πατάτες κομμένες σε κύβους
2-3 καρότα σε ροδέλες
2 κρεμμύδια μικρά ψιλοκομμένα
2 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
Μαϊντανό ψιλοκομμένα
Άνηθο ψιλοκομμένα
Αλάτι ρίγανη.
Εκτέλεση:
Κόβουμε, βασικά σχίζουμε, το ραπάνι κατά μήκος στα τέσσερα και μετά πάλι σε κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια και τσιγαρίζουμε. Μετά ρίχνουμε το ραπάνι και τσιγαρίζουμε λίγο ύστερα τις πατάτες τα καρότα το μαϊντανό και τον άνηθο. Ρίχνουμε λίγο νερό όσο και τα λαχανικά το αλάτι και τη ρίγανη. Σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά για 20 λεπτά αλλά αν βράσουμε και περισσότερο δεν τρέχει τίποτε. Ίσα ίσα που θα βγάλουν σάλτσα οι πατάτες
Καλή όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου